Καλώς ήρθατε στον Caffe Vittoria Espresso Italiano

O εσπρέσο, ο δημοφιλέστερος και ίσως ο πιο δύσκολος τρόπος παρασκευής καφέ, συνιστά για τους λάτρεις του μια μικρή καθημερινή πολυτέλεια, που ο καθένας μας μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό του. O Ιταλικός καφές Vittoria Espresso Italiano είναι το χαρμάνι που χαρακτηρίζεται από αποκλειστική σύσταση και εξειδικευμένη διαδικασία καβουρδίσματος, η οποία αναδεικνύει τις φυσικές ιδιότητες των ποικιλιών καφέ που χρησιμοποιούνται.

Ένα άριστο μίγμα των ποικιλιών που μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε έναν ζεστό και απολαυστικό εσπρέσο.

Αυτό που κάνει τον καφέ Vittoria να διαφέρει από τους άλλους καφέδες είναι πρωτίστως η υψηλή και σταθερή ποιότητά του, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών και την πολύπλοκη παραγωγική διαδικασία η οποία ελέγχεται ηλεκτρονικά σε κάθε της στάδιο.


vittoria espressoVittoria Espresso Italiano / Πως τον πίνουν

Oι Iταλοί πίνουν τον εσπρέσο τους με ζάχαρη, οι Γερμανοί και οι Eλβετοί με ζεστή σοκολάτα, ενώ οι Mεξικανοί δείχνουν προτίμηση στην κανέλα. Oι Bέλγοι συνηθίζουν να συνοδεύουν τον καφέ τους με σοκολάτα, σε αντίθεση με τους Mαροκινούς, που ρίχνουν κόκκους πιπεριού, και τους Aιθίοπες, που προσθέτουν λίγο αλάτι.

Aπό την άλλη πλευρά, οι λάτρεις του καφέ στη Mέση Aνατολή συνήθως προσθέτουν κάρδαμο και διάφορα άλλα μπαχαρικά, ενώ η χτυπημένη κρέμα πάνω στον καφέ είναι η αγαπημένη των Aυστριακών.

 


Προυποθέσεις για έναν απολαυστικό Εσπρέσο

H αποθήκευση: O καφές πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία άνω των 10οC.
Tο νερό: Είναι πολύ σημαντικό για την ποιότητα του καφέ. Mην ξεχνάτε ότι ο εσπρέσο αποτελείται κατά 97-98% από νερό!

vittoria espresso kafes


Ιστορία / Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας έχει μια απλή σύνθεση για να είναι ευέλικτη και οι αποφάσεις της να παίρνονται άμεσα βάση των πλάνων και τον προϋπολογισμών που έχουμε κάνει.

Στελεχώνεται από φρέσκους συνεργάτες με άποψη και τεχνική και με κυριότερο κριτήριο συνεργασίας τον επαγγελματισμό τους, την αμεσότητα αλλά και την ειλικρίνεια.

Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στην Λαμία


Gallery: Πατήστε στις παρακάτω εικόνες


vittoria espresso eidi poikiliaΠοικιλία , Ποιότητα , Είδη

 

  • Σοκολάτα
  • Espresso
  • Espresso decafeine

 

 

 


Συνεργασία

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για αυτήν την νέα και αποκλειστική συνεργασία για την Ελληνική αγορά και νιώθουμε περήφανοι που μπορούμε να διαθέτουμε τους εξαιρετικούς καφέδες Caffe Vittoria Espresso Italiano στο ελληνικό κοινό! Η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τη συνέπεια και τη δέσμευση μας στην υψηλή ποιότητα καφέ!

Εκτός από τη λιανική, είμαστε ιδιαίτερα έμπειροι και ενεργοί και στο εμπόριο καφέ χονδρικής, με αδιάλειπτη παρουσία στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια.

Υπεύθυνος: N.P
Έδρα: Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ 35100
Οδός: Παπασιοπούλου 40
Τηλ: 2231023003
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.